ETALONUL REZISTENȚEI ÎN TIMP

Oferim excelență în structuri de rezistență și consultanță în construcții

Suntem specializați în ingineria și execuția structurilor de rezistență pentru orice tip de clădiri

Structuri de rezistență

Acest domeniu este cel în care avem peste 30 de ani experiență

Iginerie Civilă

Aplicăm principii științifice și tehnologice tuturor șantierelor pe care le executăm

Antrepriză generală

Putem realiza construcții complete cu ajutorul subcontractorilor parteneri

Consultanță de specialitate

Vă punem la dispoziție toată expertiza noastră în construcții

Management de șantier

Putem conduce execuția proiectului de la inițiere până la livrare

Dirigenție de șantier

Vă oferim asistență în validarea lucrărilor execute și intrarea în legalitate

150+

Clădiri ridicate

8500+

Metri pătrați executați

10

Specialiști în echipă

40+

Ani de experiență
ÎN SERVICIUL DUMNEAVOASTRĂ

Putem realiza orice tip de
construcții civile în special
structuri de rezistență

Vă putem oferi servicii complete de antrepriză generală, de la subcontractare, la achiziții și management. Suntem însă experți în structuri de rezistență iar în acest domeniu putem livra cele mai bune rezultate.

Inginerie civilă

Planificăm lucrările cu rigoare tehnică și științifică, ceea ce asigură o execuție conformă cu toate standardele de calitate moderne

Siguranța muncii

Garantăm siguranța muncitorilor noștri respectând toate normele legale

Servicii complete

Oferim atât consultanță, cât și execuție, ceea ce ne permite să închidem ciclul proiectului

Garanția calității

Inginerii noștri lucrează din 1984 în construcții iar din 1991 avem firma. De-a lungul anilor am ridicat sute de clădiri

Image

Avem experiență cu numeroase tipuri de lucrări

Construim structura de rezistență pentru orice tip de clădire rezidențială. Suntem specializați pe clădiri cu multe nivele. La cerere, putem executa și lucrări la cheie dar numai pentru clădiri mici.

Structura de rezistență

Executăm structuri complexe de rezistență, fiind specializați pe structuri în cadre aplicabile în special blocurilor de locuințe.

Dirigenție de șantier

Putem oferi servicii de consultanță beneficiarilor care lucrează cu alte companii de construcții.

Antrepriză generală

Prin subcontractori, putem execute toate lucrările aferente unei clădiri rezidențiale mici (casă single, duplex, triplex).

Pe segmentul industrial putem realiza structura și închiderile pentru hale de producție sau depozitare. Prin subcontractori, putem acoperi și componenta de infrastructură.

Structură de rezistență

Putem prelua proiectul unei facilități de producție din faza de fundații și putem ridica până la acoperiș. Lucrăm cu prefabricate din beton și oțel.

Închideri și izolații

Putem instala termosisteme de inchidere și etanșeizare a halei de producție. Lucrăm cu diverse tipuri de panouri prefabricare sau realizate la șantier.

Infrastructură și alte lucrări

Putem oferi servicii de antrepriză generală prin care asigurăm diverse alte lucrări precum cele de infrastructură, instalații sau finisaje.

Construim structuri de rezistență pentru clădiri comerciale medii și mari precum hoteluri, restaurante, mall-uri sau clădiri de birouri. Adițional, oferim servicii de consultanță și antrepriză generală.

Structuri de rezistență

Ridicăm structuri din beton în cadre sau pe bază de grinzi de oțel pentru o gamă largă de clădiri comerciale, de la hoteluri, la centre comerciale.

Management Șantier

Oferim servicii de consultanță în ingieneria structurilor de rezistență pentru lucrări comerciale complexe precum mall-uri sau hoteluri.

Antrepriză generală

Cu ajutorul subcontractorilor noștri, putem livra diferite servicii de finisaje, instalații sau infrastructură pe care nu le asigurăm intern.

Am executat cu succes numeroase lucrări pentru domeniul public, în special clădiri de școli și primării. Putem prelua și lucrări de infrastructură municipală cu ajutorul subcontractorilor sau direct.

Structurile de rezistență

Realizăm partea de rezistență pentru orice tip de clădire publică medie sau mare, care folosește cadre de beton sau oțel.

Antrepriză generală

Dacă este necesar, prin subcontractorii noștri, putem acoperi și instalații, finisaje sau alte lucrări pe care nu le executăm cu echipele proprii.

Infrastructură municipală

Executăm aprope complet în regie proprie lucrări pentru rețele de apă și canalizare, folosind subcontractori doar pentru elemente de specialitate.

La cerere, putem executa și lucrări mai mici sau atipice, care nu se încadrează neapărat în categoriile anterioare. Am realizat în special case care necesitau structură în cadre.

Case pe cadre de beton

Structura de rezistență pe cadre de beton este o lucrare complexă, pe care mulți constructori din România nu o pot executa, de aceea se preferă metoda ”zidărie portantă”.

Termoizolații și finisaje exterioare

Atât direct, cât și prin subcontractori, putem acoperi o gamă largă de soluții care asigură izolația termică a unei clădiri și apoi finisajele externe.

Inginerie constructivă

Deseori suntem solicitați doar pentru a oferi soluții ce țin de ingineria construcțiilor iar pregătirea noastră în domeniu ne permite să depășim orice provocare.

Cum vă puteți pune în legătură cu noi

Dacă doriți să apelați la serviciile noastre, vă invităm să ne sunați sau să ne scrieți folosind datele de mai jos. Ne puteți vizita și la birou dar echipele noastre sunt aproape tot timpul pe teren, deci trebuie să programăm în avans orice vizită.

Sediu

Strada Căpitan Pantea Ion, 50A, Moreni, Dâmbovița
Vizitați-ne

Vasile Cuța, Director General

0765 262 136

Apelați-mă

Preferați să vă sunăm noi?

Completați formularul de mai jos și vom reveni cu un telefon în cel mai scurt timp, după ce analizăm proiectul dumneavoatră.