image
SUNTEȚI GATA SĂ ÎNTÂLNIȚI EXPERȚI CONSACRAȚI?

Haideți să programăm o întâlnire

Contactați-ne pentru a stabili o întâlnire la care să ne cunoaștem și să elucidăm orice nelămuriri nu am reușit să clarificăm în paginile acestui site.

Înainte de a ne contacta, vă rugăm să parcurgeți următoarele întrebări frecvente: 

În ce zone lucrați?

Ne concentrăm pe județele apropiate de sediul nostru: Dâmbovița, Prahova și partea de nord a Ilfovului. În condiții excepționale, putem contracta lucrări din toată țara, așa cum se poate vedea în secțiunea Portofoliu.

Ce tip de construcții executați?

Putem executa orice tip de construcție dar preferăm să ne limităm la structuri de rezistență. Suntem specialiști în zidărie pe cadre de beton sau construcții metalice din oțel.

Ce nivel de prețuri practicați?

Datorită experienței și expertizei noastre, tarifele pe care le practicăm pot părea mai mari decât cele ale ”echipelor de meseriași” însă raportul nostru de calitate/preț este cu mult superior. Vă invităm să ne contactați pentru a vă face o ofertă clară, pe baza proiectului dumneavoastră.

Date de contact

Acum că v-ați pregătit să ne contactați, vă invităm să folosiți datele de mai jos pentru a stabili o întâlnire. Ne puteți suna de luni până vineri, între orele 09:00 și 18:00.

Sediu

Strada Căpitan Pantea Ion, 50A, Moreni, Dâmbovița
Vizitați-ne

Vasile Cuța, Director General

0765 262 136

Apelați-mă

Preferați să vă sunăm noi?

Completați formularul de mai jos și vom reveni cu un telefon în cel mai scurt timp, după ce analizăm proiectul dumneavoatră.