SPECIALIȘTI ÎN STRUCTURI DE REZISTENȚĂ

Construim structuri de rezistență încă din 1984

Fondatorul MALCO TECO CONSTRUCT SRL, Vasile Cuța lucrează în domeniul construcțiilor civile din 1984, de când a terminat Universitatea de Construcții și Arhitectură din București. În cei peste 40 de ani de experiență în construcții, el a ridicat preponderent structuri de rezistență.

Compania noastră a fost fondată în 1991 în Moreni, județul Dâmbovița iar de atunci activează în domeniul construcțiilor civile în toată țara. Datorită reputației noastre care ne-a adus un flux constant de lucrări, am trecut prin greutățile tranziției anilor `90, ale crizei din 2008 și acum am ajuns să executăm lucrări de specialitate în toată țara.

De-a lungul tipului am executat aproape exclusiv lucrări de rezistență, în special structuri în cadre, domeniul nostru de expertiză. De la blocurile din Moreni, construite pe vremea lui Ceaușescu până la ansambluri rezidențiale din Târgoviște, construite în 2023, în toți acești ani am perfecționat arta de a executa structuri în cadre iar astăzi suntem una dintre firmele cele mai solicitate pentru acest tip de lucrare.

image
PREGĂTIRE, PROFESIONALISM, EXPERTIZĂ, EXPERIENȚĂ

Satisfacem doar cererile care țin de domeniul nostru de expertiză

Primim numeroase solicitări de ofertă însă, în majoritatea cazurilor, le refuzăm deoarece țintim să ne lucrăm doar în domeniul nostru de specialitate, structurile de rezistență. De aceea, cifra noastră de afaceri rareori depășește 1 milion de lei pe an, puțin în comparație cu alte companii.

Structuri de rezistență

95%

Antrepriză generală

70%

Consultanță și dirigenție

90%
MEREU PREGĂTIȚI

Lucrăm cu cele mai moderne tehnologii de construcție disponibile

Atât pe partea de execuție, cât și pe partea de consultanță îmbinăm deceniile de experiență cu tehnologii de ultimă generație rezultând într-un stil de lucru organizat și eficient menit să livreze cât mai rapid, la calitate maximă.

Execuție

Executăm numeroase tipuri de lucrări de rezistență, de la structuri simple, de zidărie portantă, la clădiri complexe formate din structuri pe cadre de beton și oțel.

Antrepriză

Cu ajutorul partenerilor noștri subcontractați, putem executa aproape orice tip de construcție, inclusiv lucrări de infrastructură municipală.

Consultanță

Vă putem reprezenta în relația cu subcontractorii de-a lungul întregului proces de execuție, prin servicii de consultanță specializată sau dirigenție șantier.

ECHIPĂ

Faceți cunoștință cu experții noștri

Echipa noastră este formată din specialiști, majoritatea ingineri în construcții cu zeci de ani experiență.

Cum ne puteți cunoaște personal

Vă invităm să ne contactați pentru a stabili o întâlnire la care să ne cunoaștem și să vă convingem de profesionalismul nostru.

Sediu

Strada Căpitan Pantea Ion, 50A, Moreni, Dâmbovița
Vizitați-ne

Vasile Cuța, Director General

0765 262 136

Apelați-mă

Preferați să vă sunăm noi?

Completați formularul de mai jos și vom reveni cu un telefon în cel mai scurt timp, după ce analizăm proiectul dumneavoatră.