image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Clădire administrativă 700mp, hală pentru depozitare 1200mp, clădire comercială 500mp

Pe acest șantier, am avut onoarea de a construi trei clădiri pentru SC NU ORICUM SRL: o clădire administrativă, o hală industrială și un restaurant. Fiecare construcție a necesitat o abordare tehnică specifică, în funcție de utilizarea sa finală și cerințele structurale.

Pentru clădirea administrativă de aproape 700 mp cu regim de înălțime S+P+2E+M și pentru restaurantul de 500 mp, am utilizat o structură pe cadre. Structura pe cadre este ideală pentru clădiri cu mai multe etaje, deoarece permite flexibilitate în design și este extrem de rezistentă la sarcini laterale, cum ar fi cele produse de cutremure. Această soluție structurală este compusă din stâlpi și grinzi din beton armat care formează un cadru rigid, capabil să transfere sarcinile verticale și orizontale către fundații.

Construcția halei industriale de 1200 mp a fost un proces diferit. După realizarea fundațiilor, care trebuie să fie robuste pentru a susține întreaga structură, am ridicat scheletul metalic care formează coloana vertebrală a halei. Ulterior, am montat panourile termoizolante, care nu numai că izolează hala termic, dar contribuie și la stabilitatea structurală a acesteia, asigurând o închidere rapidă și eficientă a spațiului.

Privind înapoi la acest proiect, sunt mândru de diversitatea și complexitatea provocărilor pe care le-am întâmpinat și am depășit. Acest șantier a demonstrat capacitatea mea de a adapta soluții structurale pentru nevoi diferite și de a livra rezultate care depășesc așteptările clientului. A fost o experiență îmbogățitoare, care a consolidat încrederea în abilitățile mele tehnice și în principiile ingineriei structurale pe care le aplic în fiecare proiect.

Client
NU ORICUM SRL
Localitate
Băleni, Dâmbovița
Destinație
Comercial, Industrial
Data lucrării
Aprilie 2023